• tala fou
itulau_fanua

O le humic acid e iai sona aafiaga taua i le faʻateleina o le gaosiga

I le fonotaga, o le tagata suʻesuʻe Zhao Bingqiang, sui taʻitaʻifono ma le failautusi aoao o le Fertilizer Value-Added Industry Technology Innovation Alliance (lea ua taʻua mulimuli ane o le "Alliance"), aoteleina le galuega a le soʻotaga i le 2017 ma faʻatulagaina se fuafuaga mo le 2018. faʻailoa mai i le 2017, o aʻafiaga o le humic acid value-added fertilizers e tusa ai ma le faʻaogaina o le faʻalelei, faʻaogaina o le faʻaogaina o meaʻai, gaosiga o meamata, ma le faʻaleleia atili o mea tau faʻatoʻaga ua sili atu ma sili atu ona taua.

I le saito, sana, araisa, kaliki, pateta, sunflowers, pinati, pepa, tamato ma isi fua, ua faʻaalia ai se faʻaleleia lelei o fua. Pe a faʻatusatusa i fugalaʻau masani, o le fua e faʻateleina e 8% i le 30%; aemaise lava i le tulaga o le faʻaitiitia o le aofaʻi o faʻamaʻi I lalo o le tulafono faatonutonu atoatoa o le "fertilizer-crop-soil", o loʻo faʻateleina pea le fua o fualaʻau e sili atu i le 10%.

I le taimi nei, i le 'au e taʻitaʻia e le tagata suʻesuʻe Zhao Bingqiang, e 8 tamaiti aʻoga faʻauʻu faʻapitoa i le suʻesuʻega o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le fualaʻau faʻapipiʻi humic acid. Ole fa'atekonolosi fa'afouga ole fuala'au fa'aopoopo fa'atatau ole humic acid ua fa'amoemoe e o'o ile maualuga fou. Matou te talitonu i lalo o le talaaga o faiga faʻavae lelei a le atunuʻu e pei o le atinaʻe lanu meamata o faʻatoʻaga, leai se tuputupu aʻe o vailaʻau vailaʻau, suiga o vailaʻau vailaʻau vailaʻau, ma le suia o faʻalaʻau faʻalaʻau, o le vaitau o le faʻaogaina o tekonolosi humic acid lea e mafai ai e le humic acid ona liliu faʻamaʻi paʻepaʻe. i fugala'au uliuli ma sui fetilaisa papa'e ua taunu'u mai.


Taimi meli: Nov-03-2020