• tala fou
itulau_fanua

Fa'atuina o le Komiti o Fefa'ataua'iga Fa'avaomalo a Saina-ASEAN

O le aso 12 o Me, na iloa ai e le tusitala mai le fonotaga lona fa o le fonotaga lona lua a le China-ASEAN Agricultural Materials Chamber of Commerce e faapea, o le Komiti o Fefaatauaiga Faavaomalo, le uluai lala faapolofesa a le China-ASEAN Agricultural Materials Chamber of Commerce, na faavaeina aloaia. O lenei komiti e muamua i le pisinisi o mea tau faatoaga a le atunuu. O le Komisi o Fefa'ataua'iga Fa'avaomalo o lo'o fa'apipi'iina fanua o mea fa'ato'aga fa'ato'aga ma fa'asaga i le ASEAN ma isi atunu'u i luga o le "One Belt, One Road".

Long Wen, sui faatonu o le Agricultural Production Materials Bureau o le All-China Federation of Supply and Marketing Cooperatives ma le sui taitaifono sili o le China-ASEAN Agricultural Materials Chamber of Commerce, na ia faailoa mai e matua taua tele le saunia mo le fa'atuina o se komiti o fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo e tusa ai ma mana'oga o le atina'eina o le tamaoaiga o le atunu'u ma suiga i tulaga tau alamanuia.

I le taimi nei, o Saina ua leva ona avea ma pa'aga fefa'ataua'iga a ASEAN, ma o ASEAN ua avea ma pa'aga fefa'ataua'iga lona tolu a Saina. I le ASEAN ma isi atunuu i luga o le "Belt and Road", o faʻatoʻaga e faʻamuamua i le tamaoaiga o le atunuʻu, ma o le manaʻoga mo fugalaʻau ma isi mea faʻatoʻaga e matua tele lava. o loʻu atunuʻu faʻatoʻaga faʻatekonolosi gaosiga ma meafaigaluega gaosiga ua oʻo atu i le tulaga maualuga o le lalolagi, e le gata e mafai ona faʻafetaui le manaʻoga mo fertilizers i le maketi i totonu o le atunuʻu, ae faʻapea foʻi ona faʻatau atu se aofaʻi i le maketi faavaomalo. O le mea lea, o vailaʻau faʻamaʻi a Saina, vailaʻau faʻamaʻi ma isi masini tekonolosi gaosiga ma oloa maualuga e fetaui ma atunuu "Belt and Road" e pei o ASEAN, lea e tele manaʻoga, mamao mamao o felauaiga ma uta maualalo i le sami, o le a avea ma itu taua. mo le atina'eina fa'avaomalo o atina'e fa'ato'aga a lo'u atunu'u.

O le faʻamoemoe o le Komiti Faʻavaomalo o Fefaʻatauaʻiga a le Chamber of Commerce o le "mulimuli i faiga faʻavaomalo ma faʻavae ma faʻamalosia tele le faʻavaeina ma le faʻamalosia o atinaʻe ma potu o pisinisi mai atunuu ma itulagi i luga o le "One Belt, One Road" e pei o Saina ma ASEAN i tulaga tau fefa'ataua'iga o oloa, felagolagomai tau tamaoaiga, fefa'ataua'iga fa'apitoa, ma fa'atalanoaga fa'amatalaga. , Matagaluega a le Malo, ma isi, ina ia faʻaleleia le galulue faʻatasi o le tamaoaiga ma fefaʻatauaʻiga, fefaʻatauaʻiga faauo, ma faʻalauteleina le atinaʻe masani."


Taimi meli: Mati-12-2019