Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty
Никогаш не престанувајте да се развивате

Вести

Никогаш не престанувајте да се развивате

2024-04-22 09:32:37


Извршниот директор на Citymax Group го предводеше нашиот менаџерски тим да присуствува на обука за управување со размислување што привлекува внимание во Сужоу неодамна. Оваа обука не само што донесе нови идеи и вештини во нашата компанија, туку уште поважно е што по обуката, мудроста брзо се трансформираше во пракса, внесувајќи нова енергија и моќ во развојот на нашата компанија.

asd (1) 8gsasd (2)un9







По обуката, менаџерскиот тим не само што ги интегрира научените концепти во нивното секојдневно управување, туку и ги примени во конкретна практика. Тие организираа серија активности за обука за членовите на тимот, вклучувајќи комуникација, градење тим, мотивација и други аспекти. Преку редовни состаноци за тимска комуникација, активности за градење тим и планови за личен раст, духот на соработка меѓу членовите на тимот е дополнително зајакнат, а работната ефикасност и кохезијата на тимот се значително подобрени.

Нашиот извршен директор беше многу позитивен за работата на тимот, „По тренингот, нашиот тим се ревитализира со нова енергија и креативност, а соработката меѓу нашиот тим достигна ново ниво. Горд сум на нашиот тим и уверен во нашата иднина“.

Citymax Group ќе продолжи да инвестира во обука и развој на персоналот. Се надеваме дека ќе изградиме поконкурентен тим за да обезбедиме поквалитетни биостимуланти за фармерите ширум светот.

Клучен збор: Citymax Group, Citymax Quality, биостимуланти на Citymax,
asd (3)ol6asd (4)0rfasd (5)f4l