Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty
Velkommen vores gamle ven Mr. Donny til CITYMAX!

Nyheder

Stop aldrig med at udvikle dig

07-06-2024 09:32:37
asd (1)ep5

Siden etableringen i 2012 har CITYMAX været forpligtet til at betjene globale kunder, aktivt at promovere Citymax's produkter og brands til verden og give kunderne produkter og tjenester af høj kvalitet. For bedre at kunne forstå kundernes behov og etablere langsigtede og stabile samarbejdsrelationer med kunderne, ser vi frem til og er opsatte på at kommunikere ansigt til ansigt med kunderne. Derfor besøger vi hvert år ikke kun vores kunder i udlandet, giver målrettet vejledning og forslag baseret på de lokale markedsforhold og kundernes produktanvendelse, men inviterer også kraftigt kunder til at besøge vores fabrik for at lade kunderne vide mere om vores fabriksstyrke. Dette er også grunden til, at CITYMAX kan etablere langsigtede og stabile samarbejdsrelationer med kunderne.

og (2)inasd (3)bs5









For nylig har vi successivt henvendt os til kunder fra forskellige regioner, herunder dem fra Europa og Mellemøsten. De er mærkeagenter og råvarekøbere. Med feedback på produkterne, visionen om at uddybe samarbejdet og humøret til at besøge gamle venner startede de en grænseoverskridende rejse, som kun tilhører os.

asd (4)kkaasd (5) mjlasd (6)hus







asd (7)b76

Dette besøg er en samarbejdsvillig kunde fra USA. Han importerer biostimulerende produkter fra Kina for første gang. I det første samarbejde købte han et helt kabinet af kaliumhumat, fulvinsyre og aminosyrer. Kunden sagde, at produktet har en god respons på det lokale marked, så dette besøg på fabrikken er også for at uddybe samarbejdet og diskutere nogle nye produkter for at udvide vores samarbejde. CITYMAX ejer en meget moderne fabrik og professionelt produktionsudstyr inden for biostimulanter i Kina, hvilket også er den største fordel, vi rigtig gerne vil vise til kunderne, men vi kan kun vise det til kunderne gennem videoer og fotos. Først efter besøget kan vi virkelig overbevise kunderne om, at de skal vælge os mere fast. Under besøget på fabrikken udtrykte kunden også konstant sin beundring for CITYMAX. Først og fremmest i Kina er vores skala den største blandt alle de fabrikker, han har besøgt, og udstyret er det mest avancerede og komplette. For det andet, selv i Europa og USA er fabrikker af denne skala sjældne. Ikke alene er det en beundring for omfanget, men den daglige produktion af udstyret og den moderne produktionslinje er også utrolig. Han giver udtryk for, at han er meget lettet over at samarbejde med os, og han er også sikker på sin fremtidige markedsudvikling i USA.

asd (8)mf4asd (9)5mb

Ethvert besøg af kunden er for at uddybe samarbejdet. Så under mødet diskuterede Mr.Donny aktivt med os, hvordan vi kunne gøre vores samarbejde tættere og mere omfattende.

asd (10)g17asd (11)tt5