Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty
Meatotino ma a'afiaga ole biostimulants e fa'avae ile su'ega limu

Tala Fou

Meatotino ma a'afiaga ole biostimulants e fa'avae ile su'ega limu

2024-04-24

Limu fugala'au fa'atatau i le fa'aogaina o le macroalgae o lo'o ola i le sami e pei o mea mata, o le tele o vai malulu o le algae enaena o le algae-fa'avae, e ala i se faiga fa'apitoa fa'aletino ma biochemical, totonu o mea aoga e maua mai, fa'aoga i fa'ato'aga. gaosiga, tuputupu aʻe laau mo le tuputupu aʻe o fetilaisa e maua ai le fesoasoani lelei. Ona o le siosiomaga faʻapitoa o le tuputupu aʻe o le sami, e fesoasoani tele i le gaosiga o faʻatoʻaga, lea e faʻateleina ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le fugalaʻau limu. O le mea lea, o loʻo i ai le tele ma le tele o ituaiga o fugalaʻau i luga o le maketi, ma o le lautele o le faʻaogaina e sili atu ma sili atu ona lautele.

1. O a mea o lo'o i totonu ole suasami:

Ole su'ega ole suasami ose tasi lea o vasega e sili ona fa'aogaina ole biostimulants, ole puna autu: polysaccharides (kelp polysaccharides), carrageenan ma alginate ma o latou malepelepe.

2. Galuega a le limu suamu:

O loʻo i ai le galuega o le faʻatonutonuina o le metabolism o fualaʻau, faʻaleleia le tuputupu aʻe o aʻa, faʻateleina fua, faʻaitiitia faʻamaʻi ma faʻamaʻi, ma puipuia ai le malulu ma le lamala. O lo'o iai mea fa'agaioiga eseese, o le galuega autu e ese fo'i.

3.le faiga ole suasami maua:

Ina ia fa'alauiloa le tuputupu a'e o meaola ninii o le eleele, fa'atamaoaigaina le la'au fa'ama'i, ona fa'aleleia lea o mea fa'aletino ma vaila'au o le 'ele'ele e fa'aleleia ai le tuputupu a'e o la'au.

O loʻo i ai faʻatonuga o le tuputupu aʻe o laʻau e faʻaosofia saʻo ai le tuputupu aʻe ma le atinaʻeina o laʻau, o loʻo i ai i le suasami le tele o hormones o laʻau, ma le suʻega o le sami o loʻo i ai le tele o faʻatonuga o le tuputupu aʻe o laʻau (cytokinin, hormone tupu aʻe, abscisic acid, gibberellin), o lea e tatau ai ona e gauai atu i ai. le tele o limu.

Fa'aleleia le fausaga o le palapala, e pei ole limu suasami ua fa'afefiloi ile alginate fa'atasi ai ma gel, fa'aleleia le fa'aputuina o le palapala ma le fa'atupuina o le humus.


B3CD.png