Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter a Warming that does not meet the criteria!
*Company Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty
Fa'atonu Fa'atupu La'au

Tala Fou a le Kamupani

Fa'atonu Fa'atupu La'au

2024-09-20 16:59:13

I le avea ai ma taʻiala taʻutaʻua o biostimulants i Saina, CITYMAX Group o se pisinisi faʻaolaola faʻapitoa. CITYMAX Group na auai malosi i le EBIC ma le China Biostimulant Association ona matou te fia tutu i luma e malamalama i le atinaʻeina ma suiga o lenei pisinisi, ma tutu i luma e saofagā i le faʻamalosia ma le faʻalauiloaina o lenei pisinisi. I tausaga talu ai nei, e faaopoopo atu i le televave o le atinaʻeina o le fulvic acid, humic acid, amino acids, ma le suasami biostimulants, o le maketi o maketi o le tuputupu ae o laau toto ua matua faateleina foi. O lo'o i lalo se fa'aliga pu'upu'u i faiga fa'atautaiga o fa'atonuga o le tuputupu a'e o la'au ma po'o a fa'atonuga o le tuputupu a'e o la'au. I le taimi nei, o le CITYMAX Group o loʻo faʻaauau pea faʻataʻitaʻiga o maketi ma faʻamalosia le atinaʻeina o oloa faʻatonutonu tuputupu aʻe laau. Afai ei ai ni ou manaʻoga, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou!

1. La'au Fa'atupu Fa'atonu Fa'atonu Fa'asologa o Maketi

-----Fa'ateleina le mana'oga mo faiga fa'ato'aga gafataulimaina

O le fa'aogaina o mea e fa'atonutonu ai le tuputupu a'e o la'au e mafai ona fesoasoani e fa'ateleina le fua o le fuga, fa'aosofia le tuputupu a'e o la'au, ma fa'atuai ai le totogo o a'a. O i'uga lelei nei e suia ai taumafa o la'au ma fesoasoani i pisinisi fa'ato'aga fa'apisinisi e fa'aleleia atili le lelei ma le aofa'i o fua o fa'ato'aga. O fa'atonuga o le tuputupu a'e o la'au (PGRs) e talitonuina e fa'aolaina le tuputupu a'e ma le atina'e i lalo o tulaga lelei ma fa'alavelave. O le fa'aitiitia o le gau o fua o fa'ato'aga ona o suiga o le tau ose lu'itau tele lea e mana'omia ai ni suiga tetele i polokalame fa'aleleia o fuala'au ma faiga fa'ato'aga. I lenei tulaga, o mea faigaluega e faʻatonutonu ai le tuputupu aʻe o laʻau (PGRs) o ni meafaigaluega aoga e faʻafefe ai nei faʻalavelave ma suiga o le tau e ausia ai le gaosiga o fualaʻau gafataulimaina. O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia i le 2022, faʻatau atu i le lalolagi atoa o faʻatonuga o le tuputupu aʻe o laʻau o le a 20.3 piliona yuan, e aofia ai Europa, Amerika i Matu ma Latina Amerika o le a vave ona atiaʻe.

2. O a mea e faʻatonutonu ai le tuputupu aʻe o laʻau?

O fa'atonuga o le tuputupu a'e o la'au e fa'asino atu i nisi o mea fa'akomepiuta fa'apipi'i fa'atasi ma gaioiga o le homone o la'au. E ta'ua foi o hormones o laau toto. O le tele o hormones laau o loʻo faʻaaogaina nei i le gaosiga o loʻo faʻapipiʻiina faʻapipiʻi faʻapipiʻiina le tuputupu aʻe o laʻau faʻatasi ma le gaioiga o le hormone, e pei o le naphthaleneacetic acid (NAA), 2,4-D, gibberellin, chlormequat (CCC), ethephon, brassinolide, paclobutrazol, ma isi.

Mo fa'ato'aga fa'ato'aga po'o fuala'au fa'ato'aga, o lo'o fa'atonuina le tuputupu a'e o la'au o ni mea fa'apitoa e fa'aaogaina fa'apitoa ona o mana'oga. I le faʻaaogaina o faʻatonuga o le tuputupu aʻe o laʻau, o aʻafiaga o hormones o laʻau e gaosia, o le tuputupu aʻe o fualaʻau ma le atinaʻe e faʻatonutonuina, ma o le faʻamoemoe o le faʻateleina o le gaosiga ma le faʻaleleia o le lelei e ausia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le gibberellins o se ituaiga o hormone e masani ona maua i totonu o laʻau. E mafai fo'i ona gaosia e ala i le fa'afefeteina o le microbial po'o le fa'atupu fa'atasi. I le avea ai ma faʻatonuga o le tuputupu aʻe o laʻau, e faʻaaogaina e faʻatonutonu ai le tuputupu aʻe ma le atinaʻeina o fualaʻau eseese pe a manaʻomia.

1 (1)1 (2)1 (3)1 (4)
1 (5)