• nyheter
side_banner

Bidrag av organisk gjødsel til landbruket

Organisk gjødsel inneholder en rekke næringsstoffer og er rik på organisk materiale, som kan styrke mikroorganismenes aktiviteter og ha en langvarig gjødseleffekt. Det kan ikke bare kontinuerlig tilføre plantenæring, men også forbedre jordvann, varme og lufting, og fremme jordmodning. Den store mengden CO2 som frigjøres av organisk gjødsel kan brukes til plantenæring; humusen i organisk gjødsel stimulerer planteveksten og absorberer mineralnæringsstoffer.

Det organiske materialet i jorda kan forbedre jordas fysiske og kjemiske egenskaper betydelig, forbedre jorddyrkingsevnen, øke vanngjennomslippingsevnen, forbedre jordvannslagring, oppbevaring av gjødsel, gjødselforsyning og tørke- og flomforebyggende evner, og øke produksjonen betydelig. Dette er ikke en erstatning for kjemisk gjødsel.

Hovedmetoden for å øke jordens organiske materiale er å øke bruken av organisk gjødsel.
Med den kontinuerlige utviklingen av landbruksmodernisering, har rollen til organisk gjødsel i landbruksproduksjonen blitt understreket på nytt. Landbruksprodukter dyrket med organisk gjødsel har en god smak og kan effektivt opprettholde den unike ernæringen og smaken til frukt og grønnsaker. Organisk gjødsel kan ikke bare forhindre forringelse av det økologiske miljøet og forbedre kvaliteten på miljøet, men spiller også en stor rolle i landbruksproduksjonen.


Innleggstid: 23. august 2020