Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter a Warming that does not meet the criteria!
*Company Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty
Påføringsteknologi av humussyre sakte-kontrollert gjødsel for mais

Nyheter

Påføringsteknologi av humussyre sakte-kontrollert gjødsel for mais

2024-08-27 17:18:54
1.Gjødslingsprinsipp

Humussyresaktefrigjørende gjødsel er sammensatt avhumussyresammensatt gjødsel og saktefrigjørende nitrogengjødsel. Aktiverthumussyrekan fremme opptak av fosfor og kalium og forbedre gjødselutnyttelsen. Det er en naturlig vekstregulator og kan fremme veksten av maisrøtter; det kan fremme dannelsen av jordaggregatstruktur og regulere jordvann og bevaring av gjødsel. Saktekontrollert nitrogengjødsel kan sikre tilførsel av nitrogengjødsel gjennom hele vekstperioden for mais. Kombinasjonen av de to har en synergistisk effekt på behovet for maisgjødsel.
afad

 

 

bvgc
I henhold til de ernæringsmessige etterspørselskarakteristikkene til mais og jords næringsstatus, velg en passende formel avhumisksyre saktefrigjørende gjødselprodukter. Velg 28-7-7, 30-5-5 og andre formler i områder med middels fosfor og høyt kalium. Formler som 26~6~10, 28~5~7, 26~5~9, etc. brukes i områdene med middels fosfor og medium kalium. Formler som 26~8~10, 26~10~12 brukes. Ulike lokaliteter kan også legge til nødvendige sporelementer til formlene ovenfor på en målrettet måte i henhold til mangelen på sporelementer. Frigjøringsperioden for gjødsel med sakte kontrollert frigjøring er vanligvis 2 til 3 måneder.
2.Såing og gjødsling
Bruk en maisfrø og gjødselsamsåmaskin til å så frø oghumussyresaktefrigjørende gjødsel i jorden på en gang for å forbedre nøyaktigheten av såing og gjødsling, og forbedre jordbrukseffektiviteten. Frødosen er 2,5 kg ~ 3 kg.
 

 

Referansedoseringen av saktefrigjørende gjødsel er: 60 kg for en tomt med en avling på ca. 700 kg per mu, 50 kg for en tomt med en avling på ca. 600 kg per mu, og 40 kg for en tomt med en avling på ca. 500 kg.
Før såing, juster den horisontale avstanden mellom frøbena og gjødselbein til frø- og gjødselsamsåmaskinen med 5 til 8 cm. Dybden på gjødselbena er 3 til 5 cm dypere enn dybden på frøbena. Gjør dekkjorden til maisfrø ca. 3 cm til 5 cm, sideavstanden mellom frøgjødsel til 5 cm til 8 cm, oghumussyresaktefrigjørende gjødsel skal være 3 cm til 5 cm dypere enn frøene. Skille frø og gjødsel med 7 cm til 10 cm for å forhindre at frøplanter brenner seg. Etterhumussyresaktefrigjørende gjødsel påføres jorden som frøgjødsel, toppdressing er vanligvis ikke nødvendig gjennom hele vekstperioden.
cyho