Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter a Warming that does not meet the criteria!
*Company Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty
Јули, 2024 година-Групна телефонска кампања на CityMax

Вести

Јули, 2024 година-Групна телефонска кампања на CityMax

2024-07-31

CityMax, како водечка компанија во индустријата за органски биостимуланти во Кина, отсекогаш сме биле многу активни на пазарот, не само што учествуваме на изложби ширум светот и ги посетуваме нашите клиенти, туку користиме и секакви видови Интернет платформа и други алатки за развој на меѓународниот пазар додека сме во Кина, така што им овозможува на повеќе клиенти да го знаат брендот CityMax и да имаат можност да ги искусат нашите одлични производи.

На 24 јули 2024 година, одделот за меѓународна продажба на CityMax ја организираше првата групна кампања за телемаркетинг во 2024 година за пазарот во Северна и Јужна Америка.

Бидејќи има голема временска разлика меѓу американските земји и Кина, одделот за администрација на компанијата подготви раскошна вечера за сите и организираше сесија за игра по оброкот. Откако на сите им беше доста за јадење и пиење, во 21:00 часот започнавме со колективните телемаркетинг активности за клиентите во Америка, а целата активност траеше до 23:30 часот.

По оваа активност, сите почувствуваа многу жетва, со група партнери истомисленици, ефикасноста и стапката на успех на развојот на клиентите се значително подобрени, во процесот на шпански и други мали јазици, си помагаме и работиме заедно да постигнеме многу добри резултати.

Со оглед на напорната работа на сите нас, раководствата на СитиМакс решија да го одложат часовникот за наредниот ден, за секој да има доволно сон за да го дочека новиот ден.

CityMax е големо семејство со иста цел, сите членови се позитивни, а атмосферата во компанијата е радосна, поради што можеме да бидеме се подобри и подобри!

07F4C4~1.PNG

E66217~1.PNG