Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter a Warming that does not meet the criteria!
*Company Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty
CITYMAX Ве поканува да присуствувате на Congresso Andav 2024 во Бразил

Вести

CITYMAX Ве поканува да присуствувате на Congresso Andav 2024 во Бразил

2024-07-18 10:22:44

CityMax Group секогаш стои во првите редови за да го разбере развојот и промените на индустријата за биостимуланти и да придонесе да влијаеме и промовираме оваа индустрија. Така, CityMax Group секоја година учествува на некои големи изложби, вклучувајќи домашни и меѓународни изложби.

Во моментов се подготвуваме за изложбата Andav Congress 2024 во Бразил следниот месец. Во овој период, не само што се надеваме дека ќе имаме разговори лице в лице со нашите кооперативни клиенти, туку се надеваме и дека ќе запознаеме повеќе нови клиенти, ќе им обезбедиме производи од висока класа и ефективни и ќе го промовираме континуираниот развој на земјоделството.
би сакале да ве поканиме да го посетите нашиот штанд за време на конгресот и ве молиме погледнете ги подолу информациите за штандот на CityMax:

Датум: 6-ти август. 2024-август, 8.2024 година
Кабина бр: N64
Адреса: Transamerica Expo Center - Сао Паоло/СП

Доколку ќе присуствувате на Конференцијата, ве молиме контактирајте со нас и се надеваме дека ќе организираме плодна средба.
Со нетрпение го очекуваме вашето пристигнување, со нетрпение очекуваме да се сретнеме на изложбата
сајт и споделување повеќе информации.




опаѓање