Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter a Warming that does not meet the criteria!
*Company Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty
ʻO ka maikaʻi o nā Element Trace Chelated

Nūhou

ʻO ka maikaʻi o nā Element Trace Chelated

2024-07-12 10:22:44

ʻO ka noiʻi e pili ana i ka maikaʻi o nā mea trace i lilo i mea nui o ka nānā ʻana i nā ʻoihana mahiʻai a me ka ʻepekema kaiapuni. ʻAʻole pili ka maikaʻi o nā mea trace i nā mea kūlohelohe e like me ke ʻano o ka lepo, ka pH lepo, ka ua, a me nā mea ʻē aʻe, akā maʻalahi hoʻi e hoʻopili ʻia e nā kumu kanaka e like me ka ʻōnaehana mahiʻai a me ke ʻano o ka noi fertilizer. Eia nō naʻe, ke kū nei mākou i ka pilikia o ka lawa ʻole o nā ʻano trace i ka lepo.

ʻO ka hoʻohana ʻana i nā huahana meaʻai meaʻai trace element ke ala nui e hoʻoponopono ai i ka hemahema o nā mea trace, ʻoi aku ka nui o ka noi ʻana o nā mea chelated trace i ʻike ʻia e kēlā me kēia. ʻO nā mea hana chelating maʻamau ka EDTA, DTPA, IDHA, EDDHA, HBED, a me nā mea ʻē aʻe, a ma waena o EDTA ka mea maʻamau.

Hāʻawi pū ʻo Citymax i nā ʻano ʻano chelated trace elements, a hiki iā ia ke hāʻawi i nā huahana hui ʻia ʻo EDTA e like me ka makemake o kā mākou mea kūʻai.

1 (1).jpg

No laila he aha ke ʻano o nā chelated trace elements?
ʻO nā mea hoʻomoʻa ʻia ʻo Chelated trace element e pili ana i ka ʻenehana kūikawā o ka hoʻokumu ʻana i nā chelates ma waena o nā pūhui organik (chelating agents) a me nā mea trace (Fe, Zn, Cu, etc.).
He aha nā pōmaikaʻi o ka chelated trace element fertilizers?
Hiki ke hoʻoheheʻe wai.
He kiʻekiʻe loa ke kaʻina hana o nā trace element ma EDTA chelate state. Aia ia ma ke ʻano o ka pauka maikaʻi a hoʻoheheʻe koke ʻia, he hopena hoʻoikaika i ka hopena absorption.
Hiki maikaʻi ke komo.
ʻOi aku ka maikaʻi o ka absorption a me ka hoʻohana ʻana o nā mea hoʻoheheʻe wai ma mua o nā mea kanu trace element maʻamau. Ma hope o ka hoʻopili ʻia ʻana o nā ion metala o nā trace elements, liʻiliʻi nā molekala organik i hoʻokumu ʻia, i hoʻomoʻa ʻia e nā mea kanu i ke ʻano o nā molekala organik a komo pololei i ka hoʻololi ʻana i ke kino hua, e hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka nui o ka hoʻohana ʻana i ka fertilizer a me ka pono o ka fertilization, e mālama ana i nā kumukūʻai. , a me ka ho'ēmiʻana i ka hoʻopaʻa 'ana o nā trace elements e ka lepo ma hope o ka hoʻokomoʻana i loko o ka lepo.
Nā hopena akaka.
ʻO Chelated trace elements nā mea kanu organik. Ma hope o ka chelation, loaʻa i nā mea trace ka hana olaola kiʻekiʻe loa. ʻO ka maikaʻi o lākou he mau haneli o nā mea kanu organik maʻamau, e hoʻolilo iā lākou i ʻāpana koʻikoʻi o nā mea kanu organik.
Paʻa kiʻekiʻe.
Hiki ke hoʻohana ʻia nā mea hoʻoheheʻe Chelated me nā pesticides like ʻole, fungicides, herbicides, fertilizers kemika etc.
Mea hoʻomomona pili kaiapuni.
He ʻōmaʻomaʻo, ʻoluʻolu a me ka pollution ʻole nā ​​mea kanu i loko o ka chelation EDTA, a he huahana pono no ka hoʻomohala ʻana i ka mahiʻai kūlohelohe.
1 (3)mta1 (4) 2 ai