Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter a Warming that does not meet the criteria!
*Company Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty
ʻO nā pōmaikaʻi a CityMax Seaweed Extract liquid fertilizer i lawe mai iā ʻoe

Nūhou

ʻO nā pōmaikaʻi a CityMax Seaweed Extract liquid fertilizer i lawe mai iā ʻoe

2024-09-13 12:00:00
Ka hopena o ka wai-soluble fertilizer:
1. Hiki i ka mea hoʻomomona wai ke hoʻoponopono i nā hana physiological o nā holoholona, ​​​​hana mua i ka hoʻomohala ʻana, a me ka holomua o ka makua. Hiki iā ia ke hoʻohui maikaʻi i nā hemahema o ka trace element i nā mea kanu a hōʻoia i ka hoʻomohala maʻamau o nā mea kanu.
2.Liquid fertilizer loaʻa i nā ʻano mea kanu mea kanu, hiki ke pale pono i ka paʻakikī o ka lepo i hana ʻia e nā fertilizers kemika, hoʻomaikaʻi i ka geology pastoral, hoʻoulu i ka momona o ka lepo, hoʻāla i ka lepo, hoʻoikaika i ka hoʻomohala ʻana i ka aʻa ma lalo o ka honua, hoʻoulu i ka pua ponoʻī a me ke cross-pollination, hoʻonui i ka hua. hoʻonohonoho i ka helu, a mālama i ka oʻo a me ka hua.

ʻO CityMax ka huahana hou o ka Seaweed Extract wai momona,ULTRALGAE , he waiwai ia i nā meaʻai, e like me ka waikawa alginic, amino acid, nā mea mineral, mannitol, fucoidan a me nā mea ʻē aʻe. Hoʻohana mākou i ka ʻenehana chelating kiʻekiʻe e hoʻohui maikaʻi i nā mea waena a me nā mea trace me nā pūhui organik.

Pono:
1. Loaʻa i nā ʻano mea hoʻoikaika kino i loaʻa i ka mea kanu a me nā mea macro, medium a me nā mea ʻala.
2. Hoʻohui maikaʻi i nā meaʻai meaʻai a me nā meaʻai ʻole e hāpai i ka photosynthesis a hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka huahana a me ka hua.
3.Enzymolysis Ascophyllum Nodosum extract, betaine, mannitol a me nā mea ola ʻē aʻe e hoʻomaikaʻi maikaʻi ai i ke kūpaʻa koʻikoʻi a me ka hiki ke hoʻoponopono i nā mea kanu;
4. ʻO nāʻano likeʻole o ka L-amino acids, wikiwiki koke, synthesize amino acids, peptides, enzymes, proteins a me nā mea hoʻopihapiha'ē aʻe e pono ai nā pūnaewele i loko o ke kino o ka mea kanu, e hoʻoikaika i nā aʻa a me nā mea kanu ikaika, a me ka hoʻonuiʻana i nā hua.

CityMax Limu Extraceor

Hiki i ka hoʻohana pono ʻana o ka mea kanu wai ke hoʻonui i ka hua a me ka maikaʻi o nā huaʻai a me nā mea kanu, e hōʻemi i ka hiki ʻana mai o nā pests a me nā maʻi, a pili pū me ke alakaʻi hoʻomohala o ka mahiʻai hou, E pāʻani i kahi kuleana nui i ka hoʻonui ʻana i nā pono waiwai.